Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(642 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Mathiasso007 napisał:
a co, mowisz to z wlasnego doswiadczenia?
z ciebie do tej pory nie zrobil mezczyzny jak widac i pewnie jeszcze dlugo bedziesz musial nim jezdzic buahaha..

Ja jedynie zapytalem a twoje odpowiedzi na moje pytanie jak i te odpowiedzi ktore udzielasz innym uzytkownikom to pozal sie Boze! spojrz w lustro i przejdz sie do psychiatry.

Nie jestem złoscliwy i chytry, wiec z całego serca zyczę ci takiego "varebila" jakiego ma ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
Nie potrzebny mi varebil Pracuje i studiuje. Nie mam zamiaru wozic narzedzi w aucie wiec varebil nie jest mi potrzebny

No to sie ciesz, ze masz varebil, niektorzy w ogole nie maja

PS. Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz, zlosliwy jestes cholernie! ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Mathiasso007 napisał:
Nie potrzebny mi varebil Pracuje i studiuje. Nie mam zamiaru wozic narzedzi w aucie wiec varebil nie jest mi potrzebny

No to sie ciesz, ze masz varebil, niektorzy w ogole nie maja

PS. Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz, zlosliwy jestes cholernie! ;]

heh no nie wygłupiaj sie, ze ja złosliwy, cholernie złosliwy ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
Oj niestety, inne twoje posty tez widzialem i tam podobnie sie wypowiadales. Oczekiwalem normalnej odpowiedzi a otrzymalem jedynie kubel zimnej wody na glowy z twojej strony.

wiedzialem, ze moje pytanie jest troche glupawe, ale nie umialem tego dobrze wytlumaczyc. Brakuje mi slow a po norwesku tu sie nie pisze bo nie kazdy zrozumie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok